Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya’da kumar operasyonu

Konya’da polisin kumar oynatılan içkili bir restorana düzenlediği operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, iş yerinde yapılan aramada tombala makinesi, pinpon topu ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da polisin kumar oynatılan içkili bir restorana düzenlediği operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, iş yerinde yapılan aramada tombala makinesi, pinpon topu ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi’nde içkili bir restoranda kumar oynatıldığı bilgisine ulaştı. Ulaşılan yeterli delillerin ardından 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan mahkeme kararı gereği iş yerine operasyon düzenlendi. İş yerinde yapılan aramada 1 tombala makinesi ve bu cihaza bağlı kamera, çok sayıda tombala kartı, pinpon topu ve 1 telsiz, ayrıca bir masanın altına atılmış 7.65 milimetre çapında tabanca ve bu tabancaya ait mermiler, iş eri önünde park halindeki bir otomobilde de 9 milimetre çapında tabanca ele geçirildi. Kumar oynadığı ileri sürülen 50 kişiye “Kabahatler Kanunu’na” göre 10 bin 950 lira para cezası kesildi. İş yeri sahibi E.T. ve silahların sahipleri gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.