Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya’da Darbe Girişimine Tepki Devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde yapılan darbe girişiminin ardından Konya’da binlerce vatandaş darbe girişimine tepki göstermeye ve demokrasi nöbetine devam ediyor.FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından Konya’da vatandaşlar demokrasi nöbeti...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 01:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 01:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da Darbe Girişimine Tepki Devam ediyor
Geçtiğimiz günlerde yapılan darbe girişiminin ardından Konya’da binlerce vatandaş darbe girişimine tepki göstermeye ve demokrasi nöbetine devam ediyor.
FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından Konya’da vatandaşlar demokrasi nöbeti devam ediyor. Mevlana Meydanı’nda demokrasi nöbetine katılan ve darbe girişimine tepki göstermeye devam eden vatandaşlara seslenen Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, “15 Temmuz gecesi bir millet tekrar ayağa kalktı. Bakın bir parti demiyorum, bir kesim demiyorum, bir millet tekrar ayağa kalktı. Ve şunu söyledi, biz 78 milyon biriz beraberiz. Hep beraber tek bir millet olarak üzerimize topla da yağsalar, tankla da gelseler, uçakla da gelseler durmayız, yılmayız, teslim asla olmayız. Bakın o gece sayın Cumhurbaşkanımız sizleri meydana çağırdığında millet meydanlara yürüdüğünde, televizyon kanallarından bir çağrıda bulunmuştuk ve demiştik ki; bu karanlık gece, birilerinin milleti karanlığa boğmaya çalıştığı bu gece, emin olunuz ki aydınlık bir sabahın habercisi olacak. Hamdolsun sizler sayesinde sizlerin imanı sizlerin milli iradeye bağlılığı sayesinde 15 Temmuz gecesi 16 Temmuz da yeni bir güne uyandık.” şeklinde konuştu.
Konyalılara seslenen Ahmet Davutoğlu, vatandaşların, Konya’da meydanları boş bırakmayarak demokrasi nöbetine devam etmesi gerektiği mesajını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.