Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya’da bıçaklı silahlı kavga: 6 yaralı

Konya’da, iki gurup arasında çıkan bir kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın ardından yaralanan kişinin yakınları, pompalı tüfekle karşı taraftan 5 kişiyi yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da bıçaklı silahlı kavga: 6 yaralı

Olay, saat 00.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Küçük İhsaniye mahallesi Demiryolu Caddesinde bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Metin G. ile kardeş olan Tayfun ve Süleyman I. karşılaşınca tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Tayfun ve Süleyman I. kardeşler, Metin G.'yi bıçakla yaraladı. Yaralı Metin G., vatandaşların ihbarı üzerine gelen ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olayın ardından Tayfun ve Süleyman I., kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alındı.

YAKINLARI POMPALI TÜFEKLE BASKINA GELDİ 

Metin G.'nin bıçakla yaralandığını öğrenen yakınları olayın yaşandığı yere geldi. Yakınları Metin G.'yi yaralayanların restoran yakınlarında bulunan bir okey salonunda olduğunu öğrenerek, okey salonuna pompalı tüfekle ateş açtıktan sonra kaçtı. Açılan ateş sonucu Aşır E., İsmail Y., Celal S., Hulusi A. ve Mahmut Ö. isabet eden saçma nedeniyle hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.