Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya’da 63 polis gözaltına alındı

Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında üçüncü ve dördüncü sınıf emniyet müdürlerinin aralarında bulunduğu 63 polis gözaltına alındı. 14 polisin daha arandığı öğrenildi.FETÖ’nün...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında üçüncü ve dördüncü sınıf emniyet müdürlerinin aralarında bulunduğu 63 polis gözaltına alındı. 14 polisin daha arandığı öğrenildi.
FETÖ’nün hain darbe teşebbüsünün ardından Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlar devam ediyor. Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında daha önce görevlerinden uzaklaştırılan, aralarında üçüncü ve dördüncü sınıf emniyet müdürleri, şube müdürleri ile emniyet amirlerinin de bulunduğu 63 emniyet mensubu sabah saatlerinde 77 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 14 şüphelinin daha arandığı belirtildi. Gözaltına alınan 63 emniyet mensubu Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere TEM’e götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.