Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya’da 10 numara yangın

Konya’da 10 numara motor yağı satışı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın itfaiyenin uzun uğraşları sonunda söndürüldü. Yangın nedeniyle iş yeri ve içeride bulunan bir minibüs kullanılamaz halde geldi.Yangın, öğle saatlerinde merkez...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da 10 numara motor yağı satışı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın itfaiyenin uzun uğraşları sonunda söndürüldü. Yangın nedeniyle iş yeri ve içeride bulunan bir minibüs kullanılamaz halde geldi.
Yangın, öğle saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi’nde bulunan Zafer Sanayi Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 numara motor yağı satışı yapıldığı öğrenilen bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın iş yerinin tamamını etkisi altına aldı. Bu sırada iş yerinde çalışanlar kendilerini güçlükle dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis, iş yerinin bulunduğu sokağı şeritle kapatarak güvenlik önlemi alırken, yangının çevredeki dükkanlara sıçrama ihtimaline karşı civardaki iş yerleri de boşaltıldı. İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına almak için büyük çaba harcadı. İçeride bulunan bir minibüs de alevlere teslim olarak yandı. Çok sayıda itfaiye ekibinin uzun uğraşları sonunda yangın güçlükle söndürüldü.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.