Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kontrolden çıkan otomobil otomobil, metrobüs yoluna daldı: 3 yaralı

İstanbul Bakırköy Botanik Park mevkiinde kontrolden çıkan otomobil metrobüs yoluna girdi. Kazada otomobil ve çarptığı metrobüste maddi hasar meydana gelirken, 3 kişi hafif şekilde yaralandı.E-5 karayolu Ankara istikameti Bakırköy Botanik Parkı...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Bakırköy Botanik Park mevkiinde kontrolden çıkan otomobil metrobüs yoluna girdi. Kazada otomobil ve çarptığı metrobüste maddi hasar meydana gelirken, 3 kişi hafif şekilde yaralandı.
E-5 karayolu Ankara istikameti Bakırköy Botanik Parkı mevkiinde seyreden Muhsin Altun idaresindeki 34 HT 5557 plakalı otomobil kontrolden çıkarak metrobüs yoluna girdi. Metrobüs yoluna giren otomobil o sırada Söğütlüçeşme -Avcılar seferi yapan seyir halindeki 34 TN 2894 plakalı metrobüse çarptı. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken otomobil ve metrobüste maddi hasar oluştu. Otomobilde bulunan sürücü Muhsin Altun, eşi ve çocuğu hafif şekilde yaralandı.
Kazanın ardından olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet ekipleri kazayla ilgili inceleme yaparken sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti. Kaza nedeniyle E-5’te trafik yoğunluğu oluşurken, akış trafik ekipleri tarafından kontrolü bir şekilde sağlandı. Kazaya karışan metrobüs bakıma çekilirken, otomobil de çekiciyle olay yerinde kaldırıldı.
Otomobil sürücüsü Muhsin Altun, kazanın kendisini şıkıştıran bir başka araç yüzünden meydana geldiğini belirterek, "Ben yolumda gidiyordum. Başka bir araç beni sıkıştırıp çarptı. Zaten mobese kameraları var. Oradan da bakacağız diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.