Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komşu Çocuğuna Tacize 8.5 Yıl Hapis

Kayseri’de komşusunun 13 yaşındaki erkek çocuğunu eve çağırarak çikolata verip cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve ’çocuğun basit cinsel istismarı’, ’tehdit’ suçlarından tutuklu yargılanan sanığa 8 yıl 6 ay hapis cezası...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de komşusunun 13 yaşındaki erkek çocuğunu eve çağırarak çikolata verip cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve ’çocuğun basit cinsel istismarı’, ’tehdit’ suçlarından tutuklu yargılanan sanığa 8 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Sanık, mahkemede iddiaları yalanlayarak gözyaşlarına boğuldu.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık M.K. (47) ve mağdur A.B. (13) ile avukatlar hazır bulundu. Mağdur A.B. pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde sanığın Felahiye ilçesinde komşuları olduğunu ve arkadaşıyla eve giderken kendisini eve çağırıp cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.
47 yaşındaki tutuklu sanık M.K. ise iddiaları kabul etmeyerek gözyaşlarına boğuldu. M.K., "Bunlar bizim komşumuz olur ancak mağdurun ablası sürekli erkekler ile konuşur. Araba dolusu mahalleye gençler gelir. Bir gün ben o gençleri kovaladım. Daha sonra bana husumet beslediler. Benim evim 4 kapılı, o çocuk evime girmedi" dedi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanığın suçunu sabit görerek, sanık M.K.’ya ’çocuğun basit cinsel istismarı’ suçundan 8 yıl, ’tehdit’ suçundan ise 6 ay olmak üzere toplam 8.5 yıl hapis cezası verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.