Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kolunda serum takılı kadın otomobilde ölü bulundu

Eskişehir’de kayıp olarak aranan bir kadın, kolunda serum takılı vaziyette bir otomobilin içinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, Akarbaşı Mahallesi Ada Sokak üzerinde bulunan 26 ET 122 plakalı otomobilin şoför mahallinde...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kolunda serum takılı kadın otomobilde ölü bulundu
Eskişehir’de kayıp olarak aranan bir kadın, kolunda serum takılı vaziyette bir otomobilin içinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Akarbaşı Mahallesi Ada Sokak üzerinde bulunan 26 ET 122 plakalı otomobilin şoför mahallinde bir kadının hareketsiz durduğunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. 112 Acil Servis ekipleri, kolunda serum takılı vaziyette hareketsiz duran ve isminin Dilek Uslu (51) olduğu öğrenilen kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yerinde gerekli tedbirleri alırken Uslu’nun cenazesi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla alakalı soruşturma sürerken, Uslu’nun dünden beri Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki evine dönmemesi üzerine yakınları tarafından polise kayıp başvurusunda bulunduğu da öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.