Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocasının Benzin Döküp Yaktığı Kadının Cenazesi Adli Tıptan Alındı

Mersin’de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakıldıktan sonra, Adana’da tedavi gördüğü hastanede 12 gün sonra hayatını kaybeden genç kadının cenazesi, yakınları tarafından adli...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocasının Benzin Döküp Yaktığı Kadının Cenazesi Adli Tıptan Alındı
Mersin’de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakıldıktan sonra, Adana’da tedavi gördüğü hastanede 12 gün sonra hayatını kaybeden genç kadının cenazesi, yakınları tarafından adli tıp kurumundan alındı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Mersin’in Yenişehir ilçesinde 22 Mayıs 2016 tarihinde meydana gelmişti. İddiaya göre, 3 çocuk annesi Emine A. (25), 7 yıllık eşi Halil İbrahim A. tarafından uyuşturucu kullandığı ve sattığını babasına söylediği için benzin dökülerek yakılmış, kaçmak isteyince de kocası tarafından ateşe verilen odaya saçlarından sürüklenerek getirilip, içine atılmıştı. Alevlerin içinde kalan genç kadının çığlıkları üzerine komşuları eve gelmiş ve genç kadını kurtarmıştı. Adana’da özel bir hastaneye getirilen genç kadın 12 gün süren yaşam mücadelesini bugün kaybetti.
Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan genç kadının cenazesi otopsinin ardından babası ve akrabaları tarafından teslim alındı.
Genç kadının cenazesi Mersin’de Güneykent Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Bu arada kaçtıktan sonra yakalanan ve eşini yakmak isterken çıkan boğuşmada yanan koca Halil İbrahim A.’nın da Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi’ndeki tedavisi devam ediyor. Kapısında polisin 24 saat nöbet tuttuğu kocanın boğuşma sırasında üzerine benzin döküldüğü, kadın kaçmaya çalışınca evi ateşe verdiği ve bu ateşin içine eşini atarken kendisinin de yandığı, bu nedenle durumunun ağır olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.