Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocasını baltayla öldüren kadın tutuklandı

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde eşini balta ile öldürdüğü iddia edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay, saat 16.00 sıralarında Saray’a bağlı Çayla Mahallesi’nde bir ikamette meydana geldi. İddiaya...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocasını baltayla öldüren kadın tutuklandı
Tekirdağ’ın Saray ilçesinde eşini balta ile öldürdüğü iddia edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, saat 16.00 sıralarında Saray’a bağlı Çayla Mahallesi’nde bir ikamette meydana geldi. İddiaya göre, S.T. ile alkollü olduğu öne sürülen kocası E.T. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından evde bulunan baltayı alan S.T., kocasının arkası dönük olduğu sırada baltayla kafasına iki kez vurdu. Kocasının yere yığıldığını gören S.T. şoka girdi. Olayın ardından soğukkanlı bir şekilde evinden çıkan S.T., Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. S.T.’in ifadesinin ardından eve giden 112 ekipleri, E.T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. E.T.’nin cenazesi Saray Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okudur’un incelemesinin ardından önce Saray Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sağlık kontrolünün ardından Saray Adliyesi’ne çıkarılan S.T. ise, savcılıkteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.