Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocasından boşandı, sevgilisi öldürdü

Konya’nın Kulu İlçesi’nde eşinden boşanan 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Banu Demirok, sevgilisi olduğu öne sürülen 2 çocuk babası 29 yaşındaki Mehmet Y. tarafından sokak ortasında av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocasından boşandı, sevgilisi öldürdü
Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Kemaliye Mahallesi Aksu Sokak’ta meydana geldi. 2 yıl önce eşinden boşanan ve Ankara’da yaşayan Banu Demirok, bayram ziyareti için Kulu’daki ailesinin yanına geldi. Banu Demirok, bugün de annesi Hafize Demirok ile alışveriş için çarşıya çıktığı sırada sevgilisi olduğu öne sürülen otomotiv yedek parçası satan Mehmet Y., 07 HHS 75 plakalı kiralık otomobille yanlarına yaklaşıp, av tüfeğiyle 3 el ateş etti. Başından yaralanan Banu Demirok, kanlar içinde yere yığıldı.

Saldırıda şans eseri yara almadan kurtulan ve gözleri önünde kızı vurulan anne Hafize Demirok ise sinir krizi geçirdi. O sırada yoldan geçen Zekayi Öktem de vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle hafif yaralandı.

Banu Demirok, sağlık görevlilerin müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Sinir krizi geçiren anne Hafize Demirok ile Zekayi Öktem de ambulansla Kulu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kaçan Mehmet Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.