Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de yangın: 1 ölü

Bolu’dan bir hafta önce İzmit’e iş için kızıyla gelen kadın, yeni tuttukları evde çıkan yangında hayatını kaybetti.Kocaeli’nin İzmit ilçesi Nergis sokakta bulunan 4 katlı bir evin 3. katında meydana gelen yangında 1 kişi dumandan...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’dan bir hafta önce İzmit’e iş için kızıyla gelen kadın, yeni tuttukları evde çıkan yangında hayatını kaybetti.
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Nergis sokakta bulunan 4 katlı bir evin 3. katında meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek öldü. Edinilen bilgiye göre bir hafta önce Bolu’dan iş için İzmit’e gelen ve ismi öğrenilemeyen anne ve kızın kaldığı evde sabah saatlerinde yangın çıktı. Elektirik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangın bir anda evi sardı. Üst katta olan komşuların fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale ettikleri alevleri kısa sürede kontrol altına aldılar. Sokağı dar olması nedeniyle zorluk çeken itfaiye ekipleri daha sonra evde yaptıkları incelemede bir kadını hareketsiz şekilde yatarken buldular. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde kadının hayatını kaybettiği belirlendi.
Yangının çıktığı evde ve kadının üzerinde hiçbir kimlik çıkmazken, komşularının verdiği bilgiye göre anne ve kızının bir hafta önce eve taşındıkları öğrenildi. Bolu’dan geldikleri öğrenilen anne ve kızın, vardiyalı olarak fabrikada çalıştıklarını bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.