Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de Uyuşturucu Satıcılarına Büyük Darbe

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 4 ayda uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda 501 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirilirken 114 kişi de tutuklandı.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri son 4 ayda il genelinde uyuşturucu...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 4 ayda uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda 501 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirilirken 114 kişi de tutuklandı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri son 4 ayda il genelinde uyuşturucu satıcılarına büyük darbe vurdu. Edinilen bilgiye göre, 1 Ocak-7 Nisan 2016 tarihleri arasında uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik Kocaeli Narkotim, Gebze KOM Grup Amirliği ve Uyuşturucu İle Mücadele Müdürlüğü ekiplerince 185 operasyon düzenlendi.
Kocaeli TEM otoyolu ile D-130 karayolunda uyuşturucu madde nakli, ticaretini yapan şahıslar yönelik yapılan operasyonlarda 154 kilogram esrar maddesi, 347 kilogram eroin maddesi, 934 adet sentetik hap, 195 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilirken, ele geçirilen maddelerle alakalı 308 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar, uyuşturucu madde nakli ve ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edildiler.
Gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen 308 şahıstan 174’ü serbest bırakılırken, 20 şahıs adli kontrol kararı uygulandı. Şahıslardan 114’ü ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Konu ile alakalı olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise “Konunun hassasiyeti göz önünde bulundurularak, uyuşturucu madde kullanımının azaltılması ile uyuşturucu madde nakli ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.