Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de Silahlı Yaralama

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 46 yaşındaki Turan G. isimli kişi, evinin önüne aracı içerisinde kurşunlanarak yaralandı. Turan G.’yi yaralayan kişi ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.Olay akşam saatlerinde İzmit Tüysüzler Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 21:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 21:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 46 yaşındaki Turan G. isimli kişi, evinin önüne aracı içerisinde kurşunlanarak yaralandı. Turan G.’yi yaralayan kişi ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Olay akşam saatlerinde İzmit Tüysüzler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre otomobiliyle evine dönen Turan G., eşiyle birlikte araçtan inmek üzereyken hızla yaklaşan bir kişi tarafından silahla vuruldu. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar otomobilin camlarını patlatarak Turan G.’yi omzundan yaraladı. Eşinin gözleri önünde kurşunların hedefi olan Turan G. bir anda kanlar içerisinde kalırken, silahlı saldırgan hızla olay yerinden kaçtı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansa alınan Turan G., Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tedavide kurşunun Turan G.’yi omzundan yaraladığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Saldırıyı gerçekleştiren silahlı saldırgan ise polis takibi sayesinde kısa sürede yakalanarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri olay hakkında soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.