Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de polislerin de bulunduğu 30 FETÖ şüphelisi adliyeye çıkartıldı

Kocaeli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında sivil emniyet imamları ve polislerin de olduğu 30 kişi adliyeye sevk edildi.FETÖ mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişiminin...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de polislerin de bulunduğu 30 FETÖ şüphelisi adliyeye çıkartıldı
Kocaeli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında sivil emniyet imamları ve polislerin de olduğu 30 kişi adliyeye sevk edildi.
FETÖ mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından Kocaeli’de başlatılan FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyonlarda gözaltına alınan, aralarında sivil ve polislerin bulunduğu 30 kişi daha adliyeye çıkartıldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan 30 kişiden bazılarının yüzlerini sakladıkları görülürken, şüphelilerin sorguları gece saatlerine kadar süreceği bildirildi.
Dün Kocaeli Adliyesine sevk edilen ve aralarında FETÖ’nün Kocaeli’deki emniyet imamları ve polislerin bulunduğu 30 kişiden sivil olduğu öğrenilen 2 kişinin serbest bırakıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.