Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de iki otomobil çarpıştı: 1’i çocuk 2 yaralı

KOCAELİ’NİN KARTEPE İLÇESİNDE KAVŞAKTA DURMAK İÇİN YAVAŞLAYAN OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPAN OTOMOBİLDE BULUNAN 1’İ ÇOCUK 3 KİŞİ YARALANDI. KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2020 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2020 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de iki otomobil çarpıştı: 1’i çocuk 2 yaralı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kavşakta durmak için yavaşlayan otomobile arkadan çarpan otomobilde bulunan 1’i çocuk 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi D-100 Karayolu Uzuntarla Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fazlı Sümbül idaresindeki 53 DB 335 plakalı Skoda marka otomobil, ‘kırmızı’ ışıkta durmak için yavaşlayan malik Şahın yönetimindeki 35 ABL 466 plakalı Renault marka otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile iki otomobil de metrelerce sürüklendi. Kazada Fazlı Sümbül idaresindeki otomobilde bulunan küçük yaştaki Ömür Sümbül, Ebru Sümbül ve Havva Sümbül yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Umuttepe Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı ise yol kenarında bulunan bir iş yerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.