Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de gözaltındaki 37 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinde içindeki bir grubun darbe girişimi sonrası gözaltına alınan hakim ve savcılardan 37 kişi adliyeye sevk edildi.Türk Silahlı Kuvvetleri içinde görev yapan bir grubun 15 Temmuz akşamı başlattığı darbe girişimi...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Silahlı Kuvvetlerinde içindeki bir grubun darbe girişimi sonrası gözaltına alınan hakim ve savcılardan 37 kişi adliyeye sevk edildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri içinde görev yapan bir grubun 15 Temmuz akşamı başlattığı darbe girişimi kısa sürede önlendi. Yaşanan olayların ardından FETÖ/PDY terör örgütüne destek verdikleri iddia edilen kişilere yönelik ülke genelinde operasyonlar başlatıldı. Kocaeli’de çok sayıda hakim ve savcı hakkında yakalama çıkartılırken, emniyet içinde ise 100’ün üzerinde polis açığa alındı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan 37 hakim ve savcı, bugün adliyeye sevk edildi. Hakim ve savcıların adliyeye getirilişi sırasında polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Çevik Kuvvet otobüslerinden tek tek indirilen hakim ve savcılar adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.