Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de emniyet imamlarının da bulunduğu 30 FETÖ şüphelisi adliyede

Kocaeli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında sivil emniyet imamları ve polislerin de olduğu 30 kişi adliyeye çıkarıldı.TSK içerisinde yapılanan FETÖ mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında sivil emniyet imamları ve polislerin de olduğu 30 kişi adliyeye çıkarıldı.
TSK içerisinde yapılanan FETÖ mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlarda Kocaeli’de gözaltına alınan ve aralarında emniyet imamları ile polislerin olduğu 30 kişi adliyeye çıkartıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 30 kişi arasında FETÖ’nün Kocaeli Emniyet Teşkilatı imamı olduğu iddia edilen sivil M.E. ve eski il imamı olduğu iddia edilen B.D., İstihbarat Şube imamı oldukları iddia edilen M.K. ve F.C., Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube imamı olduğu iddia edilen sivil K.D., polis eşlerinden sorumlu il ablası olduğu iddia edilen B.C. ve Derince ve Körfez ilçe emniyet müdürlüklerinden sorumlu imam olduğu iddia edilen S.E. isimli şahısların da bulunduğu öğrenildi.
FETÖ’nün emniyet imamları ile birlikte adliyeye sevk edilen ve 23’ünün polis olduğu şüphelilerin sorgularının devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.