Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de Banka Soyan 3 Hırsız Ankara’da Yakalandı

Kocaeli’de banka görevlisini oyalayarak bankadan 20 bin TL çalan yabancı uyruklu 3 hırsız Ankara’da yakalandı.Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dün meydana gelen olayda bir banka şubesindeki görevliyi oyalayarak banka içerisinden 20 bin TL’yi...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de Banka Soyan 3 Hırsız Ankara’da Yakalandı
Kocaeli’de banka görevlisini oyalayarak bankadan 20 bin TL çalan yabancı uyruklu 3 hırsız Ankara’da yakalandı.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dün meydana gelen olayda bir banka şubesindeki görevliyi oyalayarak banka içerisinden 20 bin TL’yi çalan 3 yabancı uyruklu hırsız, olaydan bir gün sonra Ankara’da yakalandı. İzmit Merkez Yürüyüş Yolu’nda bulunan bir banka şubesine gelen yabancı uyruklu 3 kişi, bankamatikten para çekmekte güçlük çektikleri bahanesi ile banka görevlisinden yardım istedi. Yanına gelen 3 kişiden 2’si ile bankamatiğe inen banka görevlisi, ardından odada kalan 1 kişi ise vezne kasasında bulunan yaklaşık 20 bin TL’yi alarak hızlıca bankadan çıktı. 3. kişinin bankadan çıktığını gören diğer 2 kişi de bankadan ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Odaya dönen görevli, kasadaki paraların alınmış olduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirmiş, kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri de zanlıların yakalanması için çalışma başlatmıştı.
Ankara’da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3 şahıs, Kocaeli’ye getirilerek ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.