Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de 10 kilo eroin ele geçirildi

Kocaeli’de gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde bir araca gizlenmiş halde 10 kilo eroin ele geçirildi.Kocaeli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Afyon ve Türevleri Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince Kocaeli’nin Körfez ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de 10 kilo eroin ele geçirildi

Kocaeli’de gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde bir araca gizlenmiş halde 10 kilo eroin ele geçirildi.

Kocaeli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Afyon ve Türevleri Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince Kocaeli’nin Körfez ilçesi TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisinde şüpheli bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramalar neticesinde, araca gizlenmiş halde 10 kilo eroin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan 2 şüpheli “Uyuşturucu Madde Nakli ve Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kocaeli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Sokak Suçları ile Mücadele Büro Amirliği ekipleri ‘Torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına operasyon düzenledi. Kocaeli’nin Başiskele ilçesi D-130 karayolunda yapılan operasyonlar neticesinde 124,37 gram esrar ve 5.63 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Göz altına alınan şahıslardan biri ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.