Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli TEM’de Zincirleme Trafik Kazası: 5 Yaralı

TEM otoyolunun Kocaeli kesimi Bekirdere viyadüğü üzerinde meydana gelen ve 4 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kocaeli TEM otoyolu İzmit kesimi Bekirdere viyadüğü üzerinde çelik sac yüklü 42 ES...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEM otoyolunun Kocaeli kesimi Bekirdere viyadüğü üzerinde meydana gelen ve 4 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli TEM otoyolu İzmit kesimi Bekirdere viyadüğü üzerinde çelik sac yüklü 42 ES 443 plakalı kamyon, kontrolden çıkarak bariyerlere ardından da bir otomobile çarparak durabildi. Arkadan gelen araçlar da duramayarak kaza yapan araçlara çarptı. Aralarında bir yolcu otobüsünün bulunduğu ve 4 aracın karıştığı kaza sonrasında B.K., E.K., A.E., S.Ş., ve F.D. adlı 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan TEM otoyolunun Ankara yönü, araçların çekilmesiyle trafiğe açılırken, polis ekipleri ise kaza hakkında inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.