Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kobani Yaralıları Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Ankara’da 25 Temmuz tarihinde polisin Kamu Emikçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Genel Merkezi’ne düzenlenen operasyondan kaçan ve özel bir firma ait iki ambulansla Suruç’a...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da 25 Temmuz tarihinde polisin Kamu Emikçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Genel Merkezi’ne düzenlenen operasyondan kaçan ve özel bir firma ait iki ambulansla Suruç’a giderken Aksaray’da polisin düzenlediği operasyonla yakalanan 2’si Suriyeli 3 yaralı, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, 25 Temmuz tarihinde Eğitim-Sen Genel Merkezi’ne düzenlenen polis baskınından kaçtıkları öne sürülen Suriye uyruklu A.A. (21) ve N.G. (32) ile Türk vatandaşı F.D.Y. (18) tuttukları özel bir firmaya ait ambulansla Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine giderken Aksaray’da polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınmıştı. Aksaray Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından ifadeleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edilmişti. Sedye üzerinde hakim karşısına çıkarılan 3 şüphelinin, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.