Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koalisyon Güçlerine Ait Uçaklar IŞİD’i Vurdu

Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu koalisyon güçlerine ait uçaklar Suriye’nin İzzetiye, Nahsaniye köylerindeki IŞİD mevzileri ile tank ve araçlarını yerle bir etti.Suriye-Türkiye hava sahasında keşif uçuşu yapan uçaklar, sabah saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu koalisyon güçlerine ait uçaklar Suriye’nin İzzetiye, Nahsaniye köylerindeki IŞİD mevzileri ile tank ve araçlarını yerle bir etti.
Suriye-Türkiye hava sahasında keşif uçuşu yapan uçaklar, sabah saatlerinde saatlerinde belirledikleri hedefleri vurdu. Toplanan militanları ve araçlarını belirleyen uçaklar, çok sayıda sorti gerçekleştirerek IŞİD militanları ile mevzi, tank ve araçlarını yerle bir etti. IŞİD militanları ile Özgür Suriye Ordusu arasında çatışmalar sürerken, toplanan IŞİD militanları sabah saatlerinde daha önce ÖSO’nun eline geçen bazı köyleri almak için saldırı yapmak için toplandığı sırada koalisyon güçlerine ait uçaklar Suriye’nin İzzetiye, Nahsaniye köylerindeki IŞİD mevzileri ile tank ve araçlarını yerle bir etti. Hava saldırısı sonucu Suriye tarafından yükselen dumanlar sınır köylerinden yükselirken, zaman zaman Suriye tarafında çatışma ve patlama sesleri Kilis’in sınır köylerinden de duyuluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.