Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızının Yaptığı İğneden Sonra Rahatsızlanan Kadın Öldü

Samsun’da boğaz enfeksiyonu sonucu gittiği hastanede doktorun verdiği iğneyi evde kızı yapınca rahatsızlanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, İlkadım ilçesinin Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da boğaz enfeksiyonu sonucu gittiği hastanede doktorun verdiği iğneyi evde kızı yapınca rahatsızlanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, İlkadım ilçesinin Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oğlunun evinde kalan Lütfiye Ş.(61), rahatsızlanınca kızı S.K. ve oğlu tarafından Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Boğaz enfeksiyonu olduğu teşhisi konulan yaşlı kadına ilaç ve iğne yazıldı. Kızı ilaç ve iğneyi eczaneden aldıktan sonra evlerine götürdükleri annesine kalçadan iğneyi yaptı. Penisilin etkili olduğu öğrenilen iğrenin yapılmasından 5 dakika sonra Lütfiye Ş., rahatsızlandı ve ailesi 112 Acil’i arayarak ambulans istedi. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı kadın ilk müdahalesinin ardından yoğun bakım servisinde yer olmadığı için özel bir hastaneye sevk edildi. Lütfiye Ş., hastanede yapılan müdahalelere rağmen bu sabaha karşı hayatını kaybetti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.