Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızının gözleri önünde 11 kurşun!

Eyüp Göktürk’te bir kişi, otomobiline bineceği esnada yüzleri maskeli ve uzun namlulu silahlı şahıslar tarafından kızının gözleri önünde güpegündüz tarandı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kızının gözleri önünde 11 kurşun!
Olay, saat 11.00 sıralarında Eyüp Göktürk Merkez Mahallesi 3. Manolya Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 10 yıl hapis yattığı cezaevinden çıktığı öğrenilen Abbas Ata (36), yanında küçük kızıyla evinden çıkarak otomobile binmek istedi. Ata, evinden çıktığı esnada sokağa gelen siyah bir otomobil içerisinde yüzleri maskeli ve uzun namlulu silahlı şahıslar tarafından tarandı. Üzerine kurşun yağdırılan Ata, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 11 kurşun darbesiyle yere yığıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ata'yı ilk müdahalenin ardından, önce özel bir hastaneye ardından Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Ağır yaralı olduğu öğrenilen şahıs, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ata'nın hastaneye kaldırılmasının ardından gelen polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri ise görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak, şahsın yaşadığı binanın güvenlik kamera görüntülerine el koydu. Saldırganların açtığı ateş sonucu sokağın sonundaki bir eczanenin camına da mermi isabet etti. Yapılan incelemede olay yerinde 13 adet kovan ele geçirildi.

"VURULDUĞUNDA KIZI YANINDAYMIŞ"

Olay yaşandığı esnada silah seslerini duyan Barış Işık, "Evde uyurken bir anda silah sesleri geldi. Hemen dışarıya çıktık yerde bir adamı yattığını gördük. Duyduğumuza göre olay esnasında vurulan adamın çocuğu da yanındaymış. Siyah renkli bir araçla kurşunlayıp kaçmışlar. 16 el ateş edildiğini öğrendik. Vurulan adamın durumu bayağı ağırdı" dedi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.