Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızını ve damadını öldürdü

Konya’da öfkeli baba, tartıştığı kızını ve damadını silahla vurarak öldürdü.Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Akköprü Sokak’ta bulunan bir apartmanın 3’ncü katında meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kızını ve damadını öldürdü
Konya’da öfkeli baba, tartıştığı kızını ve damadını silahla vurarak öldürdü.
Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Akköprü Sokak’ta bulunan bir apartmanın 3’ncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, nakliye işiyle uğraşan Hayati Y. (49), daha önce problemler yaşadığı 3 çocuk annesi kızı Şeyda Bak (30) ve damadı Faruk Bak (33) kendisini ziyarete geldiklerinde aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hayati Y. ruhsatlı tabancası ile önce damadına, daha sonra kızına ateş etti. Silahla vurulan Faruk Bak ve eşi Şeyda Bak ağır yaralandı. Evden gelen silah seslerini üzerine çevredeki vatandaşlar 155 polis imdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis yerde kanlar içinde yatan karı kocayı görünce 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde Faruk Bak ve eşi Şeyda Bak’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kızını ve damadını öldüren Hayati Y.’nin daha sonra polis ekiplerine suç aleti tabanca ile teslim olduğu öğrenildi.
Kızını ve damadını öldüren Hayati Y. Numune Hastane’sindeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Cinayet Büro’ya götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.