Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızını Çöp Kamyonuna Atan Baba Dolandırıcılıktan Cezaevine Girdi

Adana’da çocuğunu darp edip presli çöp kamyonuna atan baba adli kontrol şartıyla serbest kalırken, dolandırıcılık suçundan 1 yıl 1 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası aldığı için cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kızını Çöp Kamyonuna Atan Baba Dolandırıcılıktan Cezaevine Girdi
Adana’da çocuğunu darp edip presli çöp kamyonuna atan baba adli kontrol şartıyla serbest kalırken, dolandırıcılık suçundan 1 yıl 1 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası aldığı için cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi’nde 30 Mayıs 2016 günü meydana geldi. İddiaya göre, 5 yıl önce evlenen E.K. (23) ile M.C.A. (25) boşandı. Bu evliliklerinden dünyaya gelen İ.S.A. (4) adlı kız çocuğu ise anneye verildi. 30 Mayıs 2016 günü baba ağlayan kızını sokakta darp etmeye başladı. Kızını darp ettiğini gören ve kendisine müdahale eden temizlik görevlilerine sinirlenen baba çocuğunu presli çöp kamyonunun içine attı. Baba görevlileri de darp etti. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polisler babayı gözaltına aldı, polis merkezine de anneyi çağırdı. Anne kızına darp raporu alıp eve gitti ve eski eşinden de şikayetçi oldu. Temizlik görevlileri de babadan şikayetçi oldu. Gözaltındaki baba adliyeye sevk edildi. Baba kızını darp etmek ve çöp kamyonunu atmaktan dolayı Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrolle serbest kaldı. Ancak E.K. dolandırıcılık suçundan 1 yıl 1 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu için cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.