Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızıltepe’de Beyazsu Boru Hattı Patladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Beyazsu boru hattı, bir hafta içerisinde ikinci kez patladı. Patlama nedeniyle bazı iş yerleri su altında kaldı.Olay, Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan TOKİ’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, buradan...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Beyazsu boru hattı, bir hafta içerisinde ikinci kez patladı. Patlama nedeniyle bazı iş yerleri su altında kaldı.
Olay, Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan TOKİ’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, buradan geçen Beyazsu boru hattı, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bir hafta içerisinde ikinci kez patladı. Patlama nedeniyle bazı iş yerleri su altında kaldı. İş yerlerindeki suları tahliye etmeye çalışan esnaf, büyük zararlarının olduğunu belirterek, belediyeye tepki gösterdi.
Tarık Kızılçınar adlı esnaf, çok mağdur olduklarını belirterek, “Şiddetli bir şekilde patladı. Su Kızıltepe ilçe merkezine akmaya başladı. Haliyle iş yerimize su bastı. Tamamıyla kendi imkanlarımıza bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Belediye ekipleri geldi ama pasif kaldılar. Şuan mağduruz, perişan olduk. Malzemelerimiz kullanılamaz hale geldi. Elemanlar çalışamıyor. 2’nci kez bu olay yaşandı ancak buna rağmen tedbir alınmış değil” dedi.
İşçilerden Davut Çiçek ise, “Halimizi soran yok. Her yeri su bastı, çalışamıyoruz. Böyle devam ederse bu suyun içerisinde oltayla balık tutacağız herhalde” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.