Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızı polise bıçak çekti, babası ‘ülkücüyüm’ diye kendini savundu

Eskişehir’de 17 yaşındaki genç kız, kendilerini durduran polise bıçak çekti. Ardından olay yerine gelen babası ise ‘ülkücüyüm’ ben diyerek kendisini ve kızını savundu.Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel Caddesi’nde polis ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de 17 yaşındaki genç kız, kendilerini durduran polise bıçak çekti. Ardından olay yerine gelen babası ise ‘ülkücüyüm’ ben diyerek kendisini ve kızını savundu.
Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel Caddesi’nde polis ekipleri, plakası olmayan minibüsü şüphelenerek durdurmak istedi. Ekiplerin dur ihtarına uymayan minibüs kaçmaya başladı. Bunun üzerine trafik ekipleri kaçan minibüsün peşine düştü. Çok sayıda ekip kısa sürede olay yerine sevk edildi. Kovalamaca sırasında minibüs sokak aralarında çok sayıda araca çarparak kaçmaya devam etti. Sivrihisar Caddesine gelen minibüs, trafik ekiplerinin yolu kapatmasıyla yakalandı. Minibüsten inen 2 şüpheli kaçarken, 17 yaşındaki bir kız ise elindeki bıçakla polis ekiplerine saldırdı. Polis memurları olayı yara almadan atlatırken, kızı etkisiz hale getirdi. Diğer yandan olayı haber alarak gelen genç kız G.G.’nin babası basın mensuplarını görerek, “Ben MHP’liyim, ülkücüyüm” diyerek kendisini ve kızını savundu.
Baba - kız ardından ifadeleri alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.