Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kız Öğrencilere Sözlü Taciz İddiası

Adıyaman’da üniversite öğrencisi 3 genç kız, kaldıkları yurdun yakınlarında kimliği belirsiz bir grup erkeğin sözlü tacizine uğradıklarını ileri sürdü.İddiaya göre, Altınşehir Mahallesi’nde üniversite öğrencisi 3 genç kız,...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da üniversite öğrencisi 3 genç kız, kaldıkları yurdun yakınlarında kimliği belirsiz bir grup erkeğin sözlü tacizine uğradıklarını ileri sürdü.
İddiaya göre, Altınşehir Mahallesi’nde üniversite öğrencisi 3 genç kız, yanlarına otomobille yanaşan bir grup kimliği belirsiz erkeğin sözlü tacizine uğradı. Sözle ve el kol hareketleri ile genç kızları taciz eden kimliği belirsiz şahıslar genç kızların yardım çığlıkları atması üzerine olay yerinden otomobille hızla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaşadıkları olaydan korkarak panikleyen öğrencileri sakinleştirerek polis merkezine götürdü. Kimliği belirsiz şahıslardan şikayetçi olan genç kızlar alınan ifadelerinin ardından tekrar yurtlarına getirilirken, polis ekipleri üniversite öğrencilerini taciz eden şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.