Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kız kavgasında silahlar konuştu: 1 yaralı

Kocaeli’de iki genç arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar patladı. Gençlerden biri kalçasından vuruldu.Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre. Kemalpaşa mahallesi Cumhuriyet caddesi...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 01:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 01:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kız kavgasında silahlar konuştu: 1 yaralı
Kocaeli’de iki genç arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar patladı. Gençlerden biri kalçasından vuruldu.
Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre. Kemalpaşa mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde karşılaşan O.T. ve E.S. isimli gençler, kız meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulunan silahı çıkaran E.S., tartıştığı O.T.’ye bir el ateş etti. Kalçasından vurulan O.T. kanlar içerisinde yerde kalırken, E.S. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Hayati tehlikesi yok
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı O.T.’yi ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, polis ekipleri de bölgede yaptıkları olay yeri inceleme çalışmasının ardından zanlı E.S.’nin peşine düştü. Kalçasından vurularak yaralanan O.T.’nin bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri olayın zanlısı E.S.’yi aramaya devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.