Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kız Kardeşine Kötü Davranıyor Diye Eniştesini Vurdu

Bursa’da bir kişi, kız kardeşine kötü davrandığı iddiasıyla eniştesine kurşun yağdırdı. Ardından eniştesini araçtan yol kenarına atan ve otomobili olay yerinden yaklaşık 1 kilometre öteye park edip kaçan şüpheli, meyve bahçelerinde...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da bir kişi, kız kardeşine kötü davrandığı iddiasıyla eniştesine kurşun yağdırdı. Ardından eniştesini araçtan yol kenarına atan ve otomobili olay yerinden yaklaşık 1 kilometre öteye park edip kaçan şüpheli, meyve bahçelerinde saklanırken yakalandı.
Olay, merkez Yılıdırım ilçesi Vakıf Mahallesi Vakıf kavşağınde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işsiz olan Ali S. (35) halde çalışan eniştesi Savaş Demircan’ı (35) iş çıkışında aracına aldı. Birlikte Vakıf Mahallesi’ne gelen ikili konuşmaya başladı. Daha sonra Ali S., Demircan’ın, kız kardeşine kötü davrandığını iddia etti. Tartışmanın büyümesiyle Ali S., yanındaki silahla Demircan’a 8 el ateş etti. Daha sonra Demircan’ı araçtan indirip yol kenarına bırakan şüpheli, otomobili de olay yerinin yaklaşık 1 kilometre ilerisine park edip kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Demircan’ı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Ameliyata alınan Demircan’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
MEYVE BAHÇESİNDE SAKLANIRKEN GÖZALTINA ALINDI
Olayın ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli, Kumlukalan Mahallesi’ndeki bir meyve bahçesinde saklanırken gözaltına alındı. Ali S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.