Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklareli’nde komiser beylik tabancasıyla intihar etti

Kırklareli’nde, il emniyet müdürlüğünde görevli bir komiser, bir caminin tuvaletinde beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.Olay, Kırklareli Merkez Karakaş Mahallesi’nde bulunan Sungur Camii tuvaletinde, öğle saatlerinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’nde, il emniyet müdürlüğünde görevli bir komiser, bir caminin tuvaletinde beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.
Olay, Kırklareli Merkez Karakaş Mahallesi’nde bulunan Sungur Camii tuvaletinde, öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle namazı öncesi bir inşaat işçisinin, tuvalet ihtiyacını karşılamak için geldiği Sungur Cami’nin tuvaletinde 2 çocuk babası komiser Baki P.’nin (40) cansız bedenini bulduğu öğrenildi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından komiser Baki P.’nin öldüğü tespit edildi. Kırklareli savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından komiserin cansız bedeni önce Kırklareli Devlet Hastanesi morguna ardından da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği öğrenildi.
Cep telefonu müziğini duyan işçi buldu
Karakaş Mahallesi’nde yaşayan emekli öğretmen Recep Araş, cami cemaatinden olduğunu belirterek, “Öğle namazına geldim bir şey hissetmedik. Bir işçi işte tuvalete gidiyor, tuvalette cep telefonundan müzik sesi geliyor, kapıyı açınca bakıyor ki bir kişi kendini vurmuş. Ama ne zaman vurduğu belli değil. Sonra savcı geldi. Bizde öğle namazına girmiştik. Sonrada cesedi götürdüler” şeklinde konuştu.
Darbeyle ilişkili olduğu iddia edildi
Türkiye’nin çeşitli illerinde Fettullah Terör Örgütü (FETÖ)’ye yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında gerçekleştirilen gözaltılar ve tutuklamalar Kırklareli’nde de devam ediyor. Kırklareli Garnizon Komutanı ve rütbeli askerlerin tutuklanmalarının ardından emniyette ve adliyede gözaltılar devam ederken, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser Baki P’nin cami tuvaletinde beylik tabancasıyla başına sıkarak, intihar etmesinin süreçle ilgili olup olmadığı soruşturma kapsamında araştırılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.