Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklareli’nde askeri mühimmat bulundu

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde plajda Deniz Kuvvetleri’ne ait, eğitim ve tatbikatlarda kullanılan aydınlatma mühimmatlarından bulundu.Edinilen bilgiye göre, G.K. isimli şahıs jandarma ihbar hattını arayarak Selvez...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde plajda Deniz Kuvvetleri’ne ait, eğitim ve tatbikatlarda kullanılan aydınlatma mühimmatlarından bulundu.
Edinilen bilgiye göre, G.K. isimli şahıs jandarma ihbar hattını arayarak Selvez Plajında tanımlayamadığı bir cisim gördüğünü söyledi. Olay yerine giden ekipler, plajda yaklaşık 40 santim uzunluğunda, 15 santim çapında turuncu renkte üzerinde pervaneli kuyruk, sevk/yakıt tüpü ve aydınlatma kimyasal deposundan oluşan 3 bölümlü bir cisim tespit etti.
İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İstanbul Kuzey Deniz Saha Komutanlığı ile yapılan görüşmede cismin Deniz Kuvvetleri’ne ait, eğitim ve tatbikatlarda kullanılan aydınlatma mühimmatlarından olduğu öğrenildi. Cismin sevk ve nakil yapılmasında sakınca bulunmaması üzerine mühimmat Kıyıköy Jandarma Karakol Komutanlığı’na getirilerek emniyete alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.