Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırıkkale’deki Fetö-pdy Operasyonunda 7 Kişiye Tutuklama Kararı

Kırıkkale merkezli 3 ilde gerçekleştirilen "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 8 şüpheliden...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırıkkale merkezli 3 ilde gerçekleştirilen "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 8 şüpheliden 7’si hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.
27 Nisan’da Kırıkkale, Ankara ve Konya’da yapılan operasyonda M.K, A.Ö., B.Ö. M.Ş, M.Y. E.G. M.V. ve H.G. "örgüte üye olma, haksız kazanç ve himmet adı altında para aktarma ve resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet Savcısı, 28 Nisan’da serbest bırakılan şüphelilerin tutuklanması için Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesine itiraz etti. İtirazı değerlendiren mahkeme 7 şüpheli hakkında tutuklama kararı verdi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tutuklama kararının ardından B.Ö. ve M.K’yi Fabrikalar Mahallesi’ndeki ikametlerinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararı verilen A.Ö, M.Ş, M.Y, E.G. ve M.V’nin yakalanması için de çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.