Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırıkkale’de Bomba Paniği

Kırıkkale’de bir kuruyemiş dükkanının önüne bırakılan çanta bomba paniğine neden oldu. Bomba uzmanının fünye ile patlattığı çantadan çocuk giysileri çıktı.Kırıkkale Belediyesi’nin bulunduğu sokakta bir kuruyemiş dükkanı önüne...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırıkkale’de bir kuruyemiş dükkanının önüne bırakılan çanta bomba paniğine neden oldu. Bomba uzmanının fünye ile patlattığı çantadan çocuk giysileri çıktı.
Kırıkkale Belediyesi’nin bulunduğu sokakta bir kuruyemiş dükkanı önüne bırakılan şüpheli çanta polisi harekete geçirdi. Polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi almasının ardından çanta bomba uzmanının yerleştirdiği fünye ile patlatıldı. Çantadan çocuk giysileri ve bir adet telefon çıktı. Patlamanın etkisiyle çantadan fırlayan telefonun çaldığını gören kuruyemişçi telefonu cevaplayarak, çanta sahibine çantasının patlatıldığını söyledi. Bu arada bir vatandaş ise çantayı önceden açıp baktığını, içinde çocuk giysilerinin olduğunu söyledi. Çevredeki meraklı vatandaşlar çantanın patlatılmasını izleyerek, olayı cep telefonlarıyla görüntülediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.