Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kireç yüklü TIR, fabrika servisine çarptı: 2 ölü, 9 yaralı

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde kireç yüklü TIR’ın, fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsüne çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 9 işçi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay 07.30 sıralarında D-650 Karayolu Adapazarı...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kireç yüklü TIR, fabrika servisine çarptı: 2 ölü, 9 yaralı
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde kireç yüklü TIR’ın, fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsüne çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 9 işçi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay 07.30 sıralarında D-650 Karayolu Adapazarı istikameti Teşvikiye mevkiinde meydana geldi. Turgay Kırçıl (25) idaresindeki 54 LF 050 plakalı servis minibüsü, yol üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonu önünden fabrika işçisi aldı. Tekrar yola çıkmaya hazırlanan servise, Mustafa U. idaresindeki 26 VZ 984 plakalı TIR arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve akaryakıt istasyonu önündeki manav tezgahına, daha sonra da elektrik direğine çarparak devrilen minibüsün sürücüsü Turgay Kırçıl ve işçi Semra Tunç (42) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada isimleri öğrenilemeyen 9 işçi de yaralandı.
TIR da devrildi
Yaralı işçiler, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza yerine gelen ölü ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Akaryakıt istasyonunun tabelalarını yıkarak devrilen ve kazadan yara almadan kurtulan TIR’ın sürücüsü Mustafa U. ise, jandarma tarafından göz altına alındı.
Hayatını kaybedenlerin cesetleri, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırılırken, jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.