Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kiraladıkları araca çalıntı plaka takıp hırsızlık yaptılar

Muğla’nın Bodrum ilçesine kiralık araçla giriş yapan ve ilçede çaldıkları plakayı otomobile takarak hırsızlık yapan 5 kişi tutuklandı.Kiraladıkları araç ile Bodrum’a giriş yapan 5 kişi ilçeye girdikten sonra çaldıkları plakayı...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesine kiralık araçla giriş yapan ve ilçede çaldıkları plakayı otomobile takarak hırsızlık yapan 5 kişi tutuklandı.
Kiraladıkları araç ile Bodrum’a giriş yapan 5 kişi ilçeye girdikten sonra çaldıkları plakayı otomobile takarak hırsızlık yaptı. Plaka tanımlama sisteminde görülmemek için yaptıkları yöntem sonucunda ilçeden çıkış yapan hırsızlar ikinci kez ilçeye girişlerinde yakayı ele verdi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler hırsızları takibe aldı. Bodrum-Milas karayolunda üç ekip tarafından durdurulmaya çalışılan şüpheliler, polis barikatına çarparak kaçtı. Milas istikametinde doğru hızla kaçan 5 şüpheli, TIR’a çarptıktan sonra yakalandı.
Polisler tarafından ’iş yerinden hırsızlık, otomobilden hırsızlık, açıktan hırsızlık ve mala zarar vermek’ suçlarından gözaltına alınan D.A., F.İ, M.S., E.B. ve H.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.