Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kira Borcu Tartışması Cinayetle Bitti

İstanbul’da birikmiş kira borcu olan aile ile ev sahibi arasında yaşana tartışma cinayetle sonuçlandı. Bıçaklanan ev sahibi Mehmet Altun, kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti. Cinayet anında yaşananlar, güvenlik kameralarına da yansıdı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da birikmiş kira borcu olan aile ile ev sahibi arasında yaşana tartışma cinayetle sonuçlandı. Bıçaklanan ev sahibi Mehmet Altun, kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti. Cinayet anında yaşananlar, güvenlik kameralarına da yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, olay, İstanbul’un Bağcılar ilçesinin Çınar Mahallesi’nde bulunan Aygün Sokak’ta 12 Mart tarihinde meydana geldi. İddialara göre 6 aylık kira borcu olan bir aile, yakınlardaki başka bir eve taşınmak için oturdukları evi boşaltmaya başladı. Aynı binada oturan ev sahibi Mehmet Altun (79) ise eve gelerek anne İldeniz Y. ile kira borcu yüzünden tartıştı. Bunun üzerine annenin İldeniz Y., oğlunu arayarak eve gelmesini istedi. Eve gelen Çağdaş Y. (22), ev sahipleri Mehmet Altun’u yaşanan tartışmanın ardından bıçakladı. Çağdaş Y. olay yerinden kaçarken, ev sahibi Mehmet Altun ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden yaşlı adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.
Olay yerine gelen baba Murat Y. (41) ise Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim olarak cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. Ancak ev sahibi Mehmet Altun’un eşi, ifade vererek cinayeti Çağdaş Y.’nin işlediğini söyledi. Bunun üzerine polis çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyerek soruşturmayı genişletti. Yapılan inceleme sonucunda evin oğlu Çağdaş Y. de gözaltına alındı. Polis tarafından anne İldeniz Y. ve ailenin yeğeni olan H.G. hakkında da yanlış ifade verip adli makamları yanıltmaktan işlem yapıldı. Baba Murat Y. ve oğul Çağdaş Y. ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
CİNAYET ANINDA YAŞANANLAR KAMERADA
Cinayet günü evde yaşanan panik ise kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde eve ilk olarak annenin çağrısı üzerine Çağdaş Y. geliyor. Apartmana giren ve bir süre sonra dışarı çıkan Çağdaş Y. olay yerinden uzaklaşıyor. Daha sonra ise baba Murat Y. eve geliyor. Murat Y. de bir süre sonra dışarı çıkıyor. Ardından mahalledeki vatandaşlar yaralı adama yardım etmek için apartmana koşuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.