Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kilis’te Suriyelilere Ait İş Yerlerinden Hırsızlık

Kilis kent merkezinde Suriyeli sığınmacılara ait iş yerlerinden çocuk bezi ve çay gibi maddeleri çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Hırsızlık Büro...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilis kent merkezinde Suriyeli sığınmacılara ait iş yerlerinden çocuk bezi ve çay gibi maddeleri çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından, kent merkezinde Suriyeli sığınmacılara ait iş yerlerinden çocuk bezi, çay ve plastik sandalye gibi malzemelerin çalınmasının ardından çalışma başlatılmıştı. Farklı tarihlerde meydana gelen hırsız olayları nedeniyle geniş çaplı çalışma yürüten ekipler, olayın failleri olarak G.Ö.K. ile F.Ö. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. İki şüpheli ifadesi alındıktan sonra mevcutlu olarak sevk edildikleri Cumhuriyet Başsavcılığında ifadelerinin ardından tutuklama talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.