Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kilis’e Düşen Roketler Nedeniyle 1’i Suriyeli 3 Kişi Yaralandı

Kilis’te kent merkezine düşen 3 roket sonucu yaralanan sayısının 3 olduğu bildirildi. Roketin isabet ettiği bir evde ise çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, Suriyeden ateşlenen 3 roketten ikisi Kilis...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilis’te kent merkezine düşen 3 roket sonucu yaralanan sayısının 3 olduğu bildirildi. Roketin isabet ettiği bir evde ise çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Suriyeden ateşlenen 3 roketten ikisi Kilis kent merkezindeki boş araziye düşerken, biri ise Bilal Habeş Camii’nin kubbesine, ardından da yanındaki eve isabet etti. Roketin isabet ettiği evde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Roket parçaları nedeniyle Bilal Habeş Mahallesi’ndeki aynı ismi taşıyan caminin kubbesi ve çevredeki bazı evlerde de maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Düşen roket nedeniyle yaralanan 1’i Suriyeli 3 kişi Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, evdeki roketin gövdesi bez brandaya sarılarak, evden çıkarıldı. Bomba imha uzmanları tarafından evden alınan roket, incelenmek üzere Kilis Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Öte yandan, roketlerin düştüğü bölge geniş güvenlik çemberine alındı. Vatandaşlar ise düşen roketler nedeniyle tedirgin olduklarını belirterek, saldırılara tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.