Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kilis Bu Kez De Doçka Uçaksavarların Hedefi Oldu

Suriye’den ateşlenen roketlerin saldırısına hedef olan Kilis’te bu kez de doçka uçaksavarlarla ateş açılması sonucu çok sayıda mermi evlere, okula ve otomobile isabet etti.Kilis kent merkezine saat 08.10 sıralarında Suriye’den ateşlendiği...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’den ateşlenen roketlerin saldırısına hedef olan Kilis’te bu kez de doçka uçaksavarlarla ateş açılması sonucu çok sayıda mermi evlere, okula ve otomobile isabet etti.
Kilis kent merkezine saat 08.10 sıralarında Suriye’den ateşlendiği tahmin edilen doçka uçaksavar mermileri, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ndan başlayarak Dereboyu Caddesi üzerinden Adnan Menderes Bulvarı’na kadar olan 5-6 mahallerin bulunduğu bölgedeki evlere, bir otomobile ve Mehmet Uluğcan Ortaokulu’nun duvarlarına isabet etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Vatandaşların ihbarı üzerine uçaksavar mermilerinin isabet ettiği bölgeye çok sayıda polis, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Olay Yeri Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Polis, mermilerinin düştüğü yerlerde incelemelerini sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.