Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu’na Destek Yürüyüşünde Gerginlik

Eskişehir’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek yürüyüşünde gerginlik yaşandı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı protesto etmek için yürümek isteyen grup, Adalar mevkiinde toplandı. Yürüyüşe,...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek yürüyüşünde gerginlik yaşandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı protesto etmek için yürümek isteyen grup, Adalar mevkiinde toplandı. Yürüyüşe, milletvekilleri, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri katıldı. Yürüyüşe geçen grup, bir süre sonra polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılacak yürüyüşün güvenlik zafiyeti oluşturabileceği ihtimali gerekçesi ile polis ekipleri yürüyüş yapılmamasını söyledi. CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar ile CHP Eskişehir milletvekili Cemal Okan Yüksel polis ekipleriyle görüştü. Yüksel, polis müdürüne "Biz şimdi istediğimiz yere yürüyeceğiz. Terörü lanetleyeceğiz, AK Partiyi lanetleyeceğiz, eğer halkın, devletin polisiyseniz yolu açacaksın, eğer AK Parti polisi isen kapat yolu hadi bakalım nasıl engel olacaksın bize" diyerek yürüyüşüne devam etti. Tekrar yürüyen gruba Çevik Kuvvet ekibi barikat kurdu. Milletvekili Cemal Okan Yüksel barikata yüklenince, arkadan gelen partililer de Okan’ı destekledi. Polis ekiplerinin barikatı açmasının ardından partililer Hamamyolu mevkiinde bulunan Saatli Park’a kadar yürüdü.
Burada basın açıklaması yapan CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, Türkiye’nin güvenlik açısından en kötü durumda olduğunu ve bu sorunu da CHP’nin çözeceğini söyledi. Grup açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.