Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıdemli Albay Yasin Ölmez tutuklandı

Ordu’da, darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınan Jandarma Kıdemli Albay Yasin Ölmez çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.Yaşanan darbe girişiminin ardından Ordu’da kurumlar bazında FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da, darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınan Jandarma Kıdemli Albay Yasin Ölmez çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Yaşanan darbe girişiminin ardından Ordu’da kurumlar bazında FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı tespit edilen isimlerin gözaltı işlemleri sürüyor. Hafta sonunda ve bu sabah 3 Ordu Vali Yardımcısı, 10’u şube müdürü 54 emniyet görevlisi, 20 hakim ve savcının yanı sıra öğleden sonra yeni operasyonlar gerçekleştirildi.
Operasyon kapsamında 11 hakim ve savcı, 10 polis memuru ile 1 jandarma personeli daha gözaltına alındı. Ayrıca firar eden 3 hakim ve savcının arandığı belirtildi.
Bu arada 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması halinde sözde ‘Ordu İli Sıkıyönetim Komutanı’ olması planlanan ve halen Aydın’a görev yapan Jandarma Kıdemli Albay Yasin Ölmez, akşam saatlerinde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.