Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Kesik İbo’ lakaplı 13 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

ANTALYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE (KOM) ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, ‘UYUŞTURUCU MADDE İMALATI VE TİCARETİ’ SUÇUNDAN 13 YIL HAPİS CEZASI ALAN VE GEÇEN SENE KASIM AYINDA DALAMAN AÇIK CEZAEVİ’NDEN FİRAR EDEN ‘KESİK İBO’ LAKAPLI İBRAHİM DALKIRAN’I SAKLANDIĞI EVDE YAKALADI.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Kesik İbo’ lakaplı 13 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen yıl cezaevinden firar eden ve 13 yıl hapis cezası bulunan şüpheliyi yakaladı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘uyuşturucu madde imalatı ve ticareti’ suçundan 13 yıl hapis cezası alan ve geçen sene kasım ayında Dalaman Açık Cezaevi’nden firar eden ‘Kesik İbo’ lakaplı İbrahim Dalkıran’ı saklandığı evde yakaladı.

Ekipler, Dalkıran’ın Manavgat’ın Çayyazı Mahallesinde saklandığı ihbarı üzerine harekete geçti. İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucunda, İbrahim Dalkıran’ın bulunduğu eve operasyon düzenlendi. Dalkıran, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Jandarmada işlemleri tamamlanan İbrahim Dalkıran, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.