Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kereste Fabrikası Alev Alev Yandı

Kocaeli’de bir kereste fabrikasında çıkan yangın, bir anda büyüyerek fabrikanın her tarafını sardı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.Olay Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgi ve iddialara göre, saat 20.45 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 01:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 01:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de bir kereste fabrikasında çıkan yangın, bir anda büyüyerek fabrikanın her tarafını sardı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.
Olay Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgi ve iddialara göre, saat 20.45 sıralarında Tavşanlı mahallesi 4509 sokak üzerinde bulunan Hüseyin Yalçın’a ait kereste fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede fabrikanın tamamını kaplayan yangını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler içerisinde kalan fabrikaya kısa sürede ulaşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti.
Çevredeki ilçelerden de takviye itfaiye ekiplerinin çağırıldığı yangın, itfaiye erlerinin yoğun çabası sonucunda güçlükle söndürüldü. Yaklaşık 1 buçuk saat süren yangında fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, olayın gece saatlerinde gerçekleşmesi bir facia yaşanmasını da önledi. Yangında şans eseri yaralanan kimse olmazken, fabrikadaki kerestelerin büyük çoğunluğu kullanılamaz hale geldi.
Yangının söndürülmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın, kereste yangınında görev alan itfaiye personeline teşekkür ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.