Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendisini Polis Ve Savcı Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran şüpheliyi yakaladı.Edinilen bilgiye göre, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan H.S. (40), 3 Eylül Perşembe günü...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran şüpheliyi yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan H.S. (40), 3 Eylül Perşembe günü Kırmızıtoprak Mahallesi’nde ikamet eden B.Ş. (64) isimli şahsın evine giderek, B.Ş.’nin üzerinde arama yaptı. Bu sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı panikleyerek evden kaçan şüpheli H.S., aynı gün içerisinde Eskişehir Otogarı’nda Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne bağlı özel ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalandı. Ekipler, şüphelinin yakalanmamak için kıyafet değiştirdiğini, sakal tıraşı olduğunu ve başına şapka takarak eşkalini değiştirmeye çalıştığını tespit etti.
Ekiplerin yaptıkları araştırmalar sonucunda, şüpheli H.S.’nin yine Kırmızıtoprak Mahallesi’nde ikamet eden F.M. (60) isimli şahsı, 1 Eylül Salı günü tarihinde kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak 15 bin TL parasını alarak dolandırdığı anlaşıldı.
Şüpheli H.S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.