Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendisini Polis Olarak Tanıtarak Yaşlı Vatandaşı Dolandırdı

Eskişehir’de telefon dolandırıcısı kendisini polis olarak tanıtarak, yaşlı vatandaşın 14 bin 900 liralık ziynet eşyasını dolandırdı.Edinilen bilgilere göre H. K. (60) isimli yaşlı vatandaşa, kendisini polis olarak tanıtan şahıs ev...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de telefon dolandırıcısı kendisini polis olarak tanıtarak, yaşlı vatandaşın 14 bin 900 liralık ziynet eşyasını dolandırdı.
Edinilen bilgilere göre H. K. (60) isimli yaşlı vatandaşa, kendisini polis olarak tanıtan şahıs ev telefonundan ulaştı. Telefondaki dolandırıcı, yaşlı vatandaşın bir hırsızlık olayına karıştığını ve hırsızlık mahallinde kendisine ait bir kimliğin bulunduğunu söyledi. Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, yaşlı kadının evini kontrole geleceğini ve evde bulunan ziynet eşyalarını kapıya gelecek olan polise vermesini ifade etti. Bunun üzerine yaşlı vatandaş dolandırıcıya inanarak, evinde bulunan 14 bin 900 lira değerindeki ziynet eşyalarını kapıya gelen 30 yaşlarındaki tanımadığı şahsa verdi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.