Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendisini patlatmaya çalışırken yaralandı, hastanede hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eşinden ayrılarak bunalıma giren ve evdeki mutfak tüpleri ile kendisini patlatmaya çalışan şahıs, kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra hayatını kaybetti.Kdz. Ereğli ilçesinde 2. el eşya satışı yapan...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eşinden ayrılarak bunalıma giren ve evdeki mutfak tüpleri ile kendisini patlatmaya çalışan şahıs, kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra hayatını kaybetti.
Kdz. Ereğli ilçesinde 2. el eşya satışı yapan bir dükkanda çalışan Serdar Kartal, 6 Eylül sabahı evdeki tüplerin gazlarını odanın içerisine boşalttıktan sonra elindeki çakmağı ateşlemiş ve kendisini tüplerle birlikte patlatmaya çalışmıştı. Patlama sonucu Serdar Kartal’ın ikametinin pencereleri havaya uçarken, civardaki bazı ev ve dükkanlar ile araçlarda hasar oluşmuş ve çıkan yangını ise itfaiye ekipleri söndürmüştü. Yaşanan patlamada ağır yaralanan ve kendisini dışarı atmayı başaran Serdar Kartal, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Ağır yanık tedavisi gören evli ve 3 çocuk babası Kartal, olaydan bir hafta sonra hayatını kaybetti. Kartal, ilçeye bağlı Kocabelen köyünde kılınan cenaze namazının ardından ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Öte yandan, Serdar Kartal’ın eşi ile birlikte şiddetli geçimsizlik yaşadığı, eşinin evden ayrılması nedeniyle de bunalıma girdiği öğrenildi.
Polisin olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.