Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendisini bıçakla yaralayan arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü

Kütahya’da bir kişi, çıkan tartışma sonucu kendisini bıçakla yaralayan arkadaşını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.İddiaya göre, 4 arkadaş birlikte alkol aldıktan sonra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne geldiklerinde kullandıkları 43...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahya’da bir kişi, çıkan tartışma sonucu kendisini bıçakla yaralayan arkadaşını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
İddiaya göre, 4 arkadaş birlikte alkol aldıktan sonra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne geldiklerinde kullandıkları 43 AC 815 plakalı otomobilin lastiği patladı. Hüseyin Tunç (21), otomobilin patlayan lastiğini değiştirdikleri sırada tartıştığı arkadaşı Sefa Y.’yi (24) bıçakladı. Karnından aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Sefa Y. de, otomobildeki pompalı tüfekle Hüseyin Tunç’u 3 el ateş ederek olay yerinde öldürdü. Yaralanan Sefa Y., 112 Acil Servis ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüseyin Tunç’un cesedi ise olay yerindeki incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.
Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan diğer arkadaşları H.Y. ile K.K’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.